Två veckor sedan underBARA BARN-mässan och jag har börjat återhämta mig. Vilka dagar! Och vilken boost! Vi hade många glada besökare i vår toa-inspirerade monter. Tack till alla er! En sak är säker: kiss och bajs drar. Och ingen – oavsett ålder – kan låta bli att dra på smilbanden när kiss och bajs kommer på tapeten. Många (stora och små) kastade kiss och bajs i vår lilla toalett och satte klistermärken i vår extra stora Pottkalender. Måste också konstatera att reaktionen hos barn när man säger ”kiss och bajs” själv, som vuxen, är oslagbar. Jag tror helt klart på att avdramatisera terminologin 🙂 Släpp ut det bara (i dubbel bemärkelse:))

 2013-10-05 13.23.03

Fullklistrad Pottkalender och flitiga små besökare.

Efter tre dagar i en miljö som uppmuntrade till all form av pott/toalettdialog känns det som om jag fått det bekräftat: Vi behöver prata kiss och bajs. Och det är fler som febrilt letat efter något använda för att peppa våra små och göra potträningen till något roligt. Det var många som gillade idén med Min Pottkalender – vilket så klart är fantastiskt roligt:) Hoppas kunna få lite feedback när de här små pottränarna kommit en bit på vägen – vore så klart kul att se hur det går för dem!

Här är några bloggare som skrivit om Min Pottkalender

http://minbebis.com/blogg/lillalady/pottkalendern-ar-underbar/#comment

http://tjejmorsan.blogg.se/2013/october/v-i-p-pa-underbara-barn.html

http://bropporna.blogg.se/2013/october/storebroppans-pottkalender.html

I montern hittade våra besökare även Kiss&Bajs – två små filurer som de flesta uppskattar. Ett kärt återseende för många, som nästan börjat tro att de försvunnit. Men Kiss&Bajs är här för att stanna:) Återkommer på temat.

Just det! Min Pottkalender går att köpa till mässpris under hela oktober – ange kampanjkoden ”lansering” när du beställer så får du en tias rabatt!

Slutligen: stort tack igen till våra sponsorer som hjälpte oss att fixa en alla tiders monter – Boråstapeter, Ifö och Mora Armatur.

 

Leave a Reply