Om oss

Lite om mig och några ovärdeliga på-hejare som ligger bakom Min Pottkalender.

Förutom att vara mamma till Ludde och Leppelina så har jag tre barn. Riktiga barn som skrattar, skriker, gråter, kissar och bajsar. Tack vare min äldsta son och hans potträning så föddes idén om pottkalendern. Det var i samma veva som min äldsta son skulle börja med att gå på pottan som tvillingbröderna kom. De ska få sina egna pottkalendrar när det är dags för dem – det blir nog nu i sommar när de fyller två.

Hemma, med tre små barn, är det fullt ös jämt. Inte många lugna stunder att sitta och filosofera och fundera. Men det är lite det som är grejen. Det är när jag står där och rör i köttfärssåsen med ena handen, har en bebis på andra armen, försöker hindra en annan bebis från att bryta sig in i en kökslåda med ena benet och stampar takten till Pippi Långstrump med andra – det är faktiskt då kreativiteten frodas.

Barnens pappa (och min man) har alla back-office-funktionerna och är en ständig på-hejare. Sen har vi vår grafiska guru – Sebastian – det är han som gjort att Min Pottkalender ser så tjusig ut i tryck.

Vi får väl se vad som kommer efter Min Pottkalender. Just nu är det i alla fall den som gäller – och att jobba med bloggen och samla så mycket matnyttigt det bara går om potträning. Hoppas du får lite nytta av det jag samlat – och av Min Pottkalender så klart!

Hälsningar Karin

2013-11-09 17.56.06

Bild tagen av min son (när han var ett år…)